Els ajuntaments de Lleida presenten 21 projectes al nous Fons d’inversió estatal per crear ocupació

reunio constitucio

13/01/2010

  • El Subdelegat del Govern recorda que el termini de presentació de projectes per tal de beneficiar-se dels 46,1 milions d’euros assignats a la província de Lleida finalitza el proper dia 4 de febrer.
El Subdelegat del Govern de l’Estat a Lleida, José Angel Flores, ha anunciat avui que els ajuntaments de Lleida ja han presentat 21 projectes d’inversió al Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, dotat amb 5.000 milions d’euros a tot l’Estat dels quals 46,1 corresponen a la província de Lleida.
 
Flores ha fet l’anunci en el decurs de l’acte de constitució de la Comissió territorial Informativa del Fons l’objectiu de la qual és fer el seguiment inicial dels projectes presentats, així com el seguiment posterior. A l’acte de constitució de la Comissió hi ha assistit l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en representació de la Federació Catalana de Municipis de Catalunya; l’alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, en representació de l’Associació Catalana de Municipis; Rafael Peris, president del Consell territorial de Lleida en representació de la patronal PIMEC; M’ª Rosa Eritja, presidenta de la FECOM Lleida en representació de la patronal Foment del Treball; Rosa Palau, secretària general de la UGT Lleida i Ramona Criado, en representació de CC.OO Lleida.  
 
El Subdelegat del Govern ha reconegut que “s’han presentat fins ara pocs projectes.  Ens consta però que els ajuntaments estan treballant en la redacció dels projectes i estem convençuts que s’acolliran al nou Fons com ja van fer amb el Fons Estatal d’Inverssió Local (FEIL)”. José Angel Flores ha animat als alcaldes a ultimar en els propers dies els projectes per tal de poder beneficiar-se de la inversió
 
Els 21 projectes d’inversió presentats a data d’ahir dia 12 de gener corresponen als ajuntaments d’Alfarràs (1), Bellvís (3), Gimenells i Pla de la Font (2), Montferrer i Castellbó (1), Os de Balaguer (1), Prullans (1), Tremp (8), Vielha e Mijaran (1), Vilosell (1), La Portella (1) i Tornabous (1). A més a més, els ajuntaments d’Os de Balaguer, Tremp i Les Borges Blanques han presentat també actuacions d’interès social. Els d’Os de Balaguer i Tremp ja han estat aprovats pel Govern de l’Estat.
 
Podeu consultar més informació del nous Fons i del FEIL a la pàgina web del ministeri de Política Territorial, www.mpt.es.