Francisco Javier Velázquez ha presidit la incorporació de 254 nous policies a Catalunya

Francisco Javier Velázquez ha presidit la incorporació de 254 nous policies a Catalunya

31/03/2010

Formen part de la XXIVa Promoció de l’Escala Bàsica


El Director General de la Policia i de la Guàrdia Civil ha estat acompanyat a l'acte pel prefecte Antonio Manganelli, Director General de la Seguretat Pública d'Itàlia

El Director General de la Policia i de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez, juntament amb el Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, i el prefecte Antonio Manganelli, Director General de la Seguretat Pública d'Itàlia, ha presidit avui la incorporació de 254 nous agents de la Policia Nacional a Catalunya. Pertanyen a la XXIV-a Promoció de l'Escala Bàsica, que va jurar el càrrec a Àvila el passat 26 de febrer.

De les noves policies, 122 aniran destinats a la seu de la Direcció Superior de Policia de Catalunya i altres 34 d'ells formaran part de les plantilles de les Comissaries Locals de Catalunya. Els 98 agents restants estaran adscrits a les Comissaries Provincials de Girona (5), Lleida (12) i Tarragona (5), als llocs fronterers de l'aeroport del Prat (40) i de La Seu d’Urgell (2), i a les diferents Unitats d'Estrangeria i Documentació.

Entre aquestes noves 254 incorporacions trobem a 204 homes i a 50 dones. Abans de la seva arribada, la plantilla de la Direcció Superior de Policia de Catalunya comptava amb 3.329 policies en actiu de les diferents escales i categories, cosa que suposa una ocupació del 85,69% del Catàleg de Llocs de Treball. A més, en el conjunt de la Direcció hi ha 7 alumnes en pràctiques de l'Escala Executiva i 116 funcionaris en segona activitat amb destinació.