La Delegada del Govern a Catalunya visita el Port de Barcelona

La Delegada del Govern a Catalunya visita el Port de Barcelona

04/06/2013

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha visitat avui el Port de Barcelona acompanyada pel Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, el Secretari General de la Delegació, Simon Pérez, el General Cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, el Comissari Provincial del Cos Nacional de Policia, Sebastián Trapote, i altres alts comandaments dels dos cossos.

 

El president de l'Autoritat Portuària de Barcelona, Sixte Cambra, ha rebut la Delegada del Govern, a qui ha acompanyat en un ampli recorregut per les instal•lacions portuàries. A més de Sixte Cambra, per part de l'Autoritat Portuària han estat presents a la visita el Director General, José Alberto Carbonell; Joan Colldecarrera, adjunt a la Presidència i el cap de seguretat corporativa, Bernat Baró.

 

Després d'una primera reunió de caràcter informatiu, les màximes autoritats de la Delegació del Govern i de l'Autoritat Portuària s'han desplaçat a la caserna que la Guàrdia Civil té al Port de Barcelona i, posteriorment, han visitat la comissaria del Cos Nacional de Policia.

 

Posteriorment, s'han traslladat a les instal·lacions del PIF (Punt d'Inspecció Fronterera) –depenent de la Delegació del Govern– on han tingut ocasió d'observar com es porten a terme les tasques d'inspecció de productes d'origen animal i vegetal que surten o entren de les instal·lacions portuàries. Durant el recorregut pel PIF, han acompanyat a De Luna diferents responsables de l'Administració General de l'Estat.
 

Nota de premsa