Oberta al públic la platja de Cala Banyalbufar després de finalitzar les obres d'estabilització del talús

La petita cala, de nou oberta al públic

08/08/2014

La Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del MAGRAMA executarà les últimes rematades estètiques a l'octubre / La seguretat de la cala està plenament garantida


La platja de Cala Banyalbufar torna a estar oberta al públic una vegada concloses les obres d'estabiliazción del talús que ha dut a terme el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA), amb una inversió superior als 700.000 euros.

A la fi de març la Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA) va aprovar el projecte per estabilitzar el talús de Cala Banyalbufar, amb l'objectiu d'iniciar les obres abans de l'estiu perquè la platja, tancada per seguretat per a les persones des del mes d'agost de 2013 per despreniment de roques, pugui reobrir-se al públic aquesta temporada.

Després de v aris mesos d'intesas obres, la Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del MAGRAMA ha donat per finalitzada la pràctica totalitat del projecte mancant les últimes rematades estètiques que executarà a l'octubre, una vegada finalitzada l'actual temporada turística.

Un any després de ser tancada pel despreniment d'unes roques, veïns  turistes tornen a gaudir de la petita platja de Cala Banyalbufar, on la seguretat està plenament garantida.

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient invertirà més de 700.000 euros en l'estabilització del talús de Cala Banyalbufar