La Policia Nacional desmunta un local il·legal d'apostes esportives a Magaluf

19/08/2014

El joc clandestí s'ha convertit en un sistema molt utilitzat per blanquejar diners / S'ha intervingut maquinària molt sofisticada per valor de més de 100.000 €


El passat 14 d'agost es va procedir a clausurar una oficina d'apostes esportives il·legals en el municipi de Calvià. Aquest establiment ignorava la normativa específica que existeix en relació als jocs d'atzar i d'apostes a més de la de serveis interactius d'Internet que prohibeix a aquest tipus d'activitats utilitzar els dominis “.com”.

Després de les gestions inicials els investigadors van arribar a localitzar el local i a determinar com era el sistema utilitzat pels subjectes que regentaven el local. Una vegada en en local es van trobar proves de tot tipus referent a les tasques a les quals es dedicaven: equips d'informàtica, aparells electrònics, televisors LCD, decodificadores de senyals i de Canal +, impressores, escáneres, bitllets, tiquets ja marcats, bitllets de propaganda, llistats dels esdeveniments esportius sobre els quals apostar i un llarg etcètera.

Tots aquests efectes es troben intervinguts i el local precintat en virtut de l'acta d'infracció que es va detallar en constatar els fets relatats.

Aquesta operació policial, denominada 'Boletus II' ha estat duta a terme gràcies a la col·laboració que el Servei de Joc de la Direcció General de Comerç i Empresa del Govern balear i el Servei de Control de Jocs d'Atzar de la B.P.P.J., de la Prefectura Superior de Policia d'Illes Balears mantenen des de fa tipus i que ha possibilitat que aquest sigui un altre dels locals dedicats a aquest tipus d'activitats clausurats, al costat d'un altre d'Inca, en els últims mesos.