La Guàrdia Civil deté una banda dedicada al robatori en habitatges de luxe en diferents zones de Mallorca

24/09/2014

En principi se'ls imputa la comissió de 30 robatoris / S'ha confiscat material per valor de 40.000 euros i un vehicle d'alta gamma


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'una banda criminal dedicada al robatori en interior d'habitatges. Als detinguts se'ls imputa la comissió de més una trentena de robatoris en domicilis durant el passat mes, a més de la substracció de diversos vehicles de gamma alta que es trobaven en aquests habitatges.

Els detinguts, una dona sud-americana i dos homes de nacionalitat albano–kosovar van ser sorpresos quan es dirigien a cometre robatoris per la zona del Port d'Andratx.

Les recerques es van iniciar a principi d'estiu quan es va detectar un augment dels robatoris a l'interior dels habitatges a les zones d'Alcúdia, Cala Pí, Cala d’Or, Calvià i Andratx. Agents de la Guàrdia Civil de Calvià van muntar diversos nombrosos dispositius de vigilància amb els quals van aconseguir trobar el lloc on amagaven els efectes que sostreien dels robatoris. Una vegada situat el lloc es va identificar a la banda i es va procedir a la seva detenció, confiscant-los nombrosos efectes sostrets.

En total s'han esclarit fins al moment més de 30 robatoris i s'han recuperat un Porxo Cayenne valorat en 80.000 euros i efectes per valor de 40.000 euros.la operació segueix oberta, no es descarten noves detencions i la imputació de més delictes.