La Guàrdia Civil deté a un home de 40 anys per diversos delictes de robatori en la localitat d'Alcúdia

08/11/2014

El detingut havia sortit de la presó al maig després de complir una condemna de 12 anys


La passada matinada del 3 de novembre es va produir un robatori a l'interior del local de la confraria de pescadors d'Alcúdia on, després de forzamiento de la porta de l'oficina i producció de quantiosos danys materials, es va sostreure la quantitat de 3.000 euros en efectiu. Així mateix, de l'interior del recinte van sostreure un vehicle pick-up propietat d'un pescador.

Agents de la Guàrdia Civil de Polleça-Alcúdia, van iniciar una recerca per a l'esclariment dels fets, en les quals van dirigir les recerques sobre un conegut delinqüent de la zona, el qual va sortir de presó al maig d'aquest any després de complir una condemna de dotze anys.

En el matí d'aquest mateix dia es va produir un nou robatori en interior d'un supermercat de la localitat d'Alcúdia, en el qual van forçar la porta d'entrada i van sostreure 250 euros de la caixa registradora. Els agents van estudiar les imatges de les video-enregistraments de seguretat de tots dos locals, identificant a un home que les seves característiques es corresponien amb el sospitós de 40 anys d'edat.

Aquest mateix matí es va localitzar el vehicle sostret, accidentat en els voltants del supermercat assaltat. Els investigadors van localitzar al sospitós i van procedir a la la seva detenció per considerar-ho presumpte autor de dos delictes de robatori amb força i un altre delicte de robatori d'ús de vehicle, qui una vegada en dependències oficials va reconèixer els fets.

Després de passar a disposició judicial, l'autoritat va decretar l'ingrés a la presó del detingut.