La Policia Nacional deté a un individu per un robatori amb violència i intimidació en un domicili d'És Molinar

14/11/2014

L'autor dels fets, una vegada sorprès per la víctima a l'interior del dormitori va utilitzar un ganivet per intimidar-la / L'assaltant va sostreure diversos efectes personals, entre ells un telèfon mòbil, una tablet, una mini ràdio i uns 100 euros en efectiu


La Policia Naciona va detenir ahir tarda a un home espanyol de 32 anys d'edat per un robatori amb violència i intimidació a casa habitada, al que li consten nombrosos antecedents per delictes contra la propietat.

Els fets van ocórrer el passat 12 de setembre, sobre les cinc hores de la matinada, en un habitatge de la zona d'És Molinar. La mata, una dona que es trobava sola al seu domicili va ser abordada per un individu, que després d'haver forçat la persiana d'una finestra de l'habitatge es va dirigir al dormitori on es trobava aquesta dormint. Una vegada sorprès l'assaltant, aquest va agafar un ganivet que pel que sembla tenia la denunciant al costat del seu llit, que segons va narrar en la seva denúncia solia deixar per por, ja que es trobava sola al domicili.

L'autor dels fets va amenaçar a la denunciant amb el ganivet indicant-li que li obrís la porta: “Obre'm, obre'm”. Aquesta per por de ser agredida li va facilitar la sortida de l'habitatge fugint del lloc, no sense abans portar-se amb si diversos efectes personals, entre ells un telèfon mòbil, una tablet, una mini ràdio i uns 100 euros en efectiu.

Els recerca ha estat molt laboriosa ja que la mata va aportar escasses característiques a causa de l'estat de pànic que aquesta va sofrir, sent un dels pocs detalls aportats va ser que l'autor dels fets tenia un caminar peculiar, ja que aquest es balancejava una mica en caminar.

Una vegada que els agents van identificar a l'assaltant va ser detingut, i després de ser sentit en declaració va ser posat a la disposició del jutjat de jutjat de guàrdia qui va ordenar el seu ingrés a la presó.