La delegada del Govern nomenarà a l'inspector cap Roger Sales com a nou director insular de l'AGE a Eivissa i Formentera

26/11/2014

La proposta s'elevarà entre avui i matí al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i accedirà al càrrec en les properes setmanes


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, nomenarà a l'inspector cap del Cos Nacional de Policia Roger Traver com a nou director insular de l'Administració General de l'Estat (AGE) a Eivissa i Formentera.

Actualment, Roger Sales és el cap de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d'Eivissa. Amb rang d'inspector cap, és funcionari de l'Administració de l'Estat amb la categoria A, requisit indispensable per accedir al nou càrrec.

L'inspector Salis s'ha reunit avui a Palma amb la delegada del Govern. Després d'avaluar el seu extens currículum, Palmer ha acceptat proposar-ho com a substitut de Rafael García Vila, qui dimitís del càrrec el passat octubre.

Roger Sales accedirà al càrrec de director insular a Eivissa i Formentera en les properes setmanes, una vegada el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques accepti el nomenament proposat per la delegada del Govern.


Nou secretari general 

Així mateix, l'Adreça Insular de l'AGE a Eivissa Formentera explicarà de forma immediata amb el nou secretari general Carlos Llorens, qui s'ha incorporat a la seva nova destinació en substitució de Margarita Monjo, jubilada el passat mes d'agost.

Enginyer tècnic industrial, Llorens era des d'octubre de 2013 el coordinador de Seguretat i Inspecció de la Capitania Marítima de Palamós, havent exercit idèntiques funcions en la Capitania de Palma de Mallorca des de 2007 a 2013.