Abril

28/04/2008

El Ministeri de Foment, el DPTOP i l’Ajuntament de Mollet presenten el protocol per la integració de la línia Barcelona-Puigcerdà al municipi

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, van firmar el passat 25 de març un protocol per establir les bases per la integració del tram de la Línia Barcelona-Puigcerdà al seu pas pel municipi.

25/04/2008

El número de pensions a Catalunya va pujar a 1.493.492 al mes d’abril

El número de pensions a Catalunya va pujar a 1.493.492 a l’abril el que representa un increment de l’1,4% respecte al mateix mes de l’any anterior, segons dades de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) del Ministeri de Treball i Immigració.

24/04/2008

El Ministeri de Fomento i el DPTOP acorden el traspàs de la N-II al seu pas pel Maresme i la construcció d’una via alternativa

La Ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, han signat a Madrid un protocol pel qual el Ministeri de Foment traspassarà a la Generalitat de Catalunya la carretera N-II al seu pas pel Maresme.

22/04/2008

El número mitjà d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya es va situar en 461.885

Al març, el número mitjà d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya va ascendir a 461.885, que suposa un creixement interanual del 7,5%. En tota Espanya, la mitjana d’afiliats estrangers es va situar en 2.078.714.

Oficina Murcia
11/04/2008

En el primer mes de funcionament, a la nova Oficina d’Estrangers de Barcelona s’han atès prop de 8.000 persones i s’han realitzat prop de 12.000 tràmits

Des que el passat 10 de març es va inaugurar la nova Oficina d’Estrangers de Barcelona, ubicada al carrer Múrcia número 42, ja s’han atès de forma individualitzada prop de 8.000 persones. En aquest primer mes de treball, aquesta oficina ha anat incrementant setmana a setmana el nombre de persones ateses arrel de la implantació d’un millor sistema de gestió, que té com un dels seus objectius assolir les 10.000 visites personalitzades al mes.

11/04/2008

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, es trasllada provisionalment a la Subdelegació del Govern a Barcelona

A partir del dia 14 d’abril d’enguany, i degut a una reforma integral de la seu oficial de la Delegació, Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya en funcions, i el seu Gabinet es traslladaran temporalment a la Subdelegació.

10/04/2008

El MAPA signa un Conveni amb la Fundació Parc Científic de Barcelona per la celebració de les Jornades “Diàleg sobre el futur del sector agroalimentari

El Secretari General de d’Agricultura i Alimentación del MAPA, Josep Puxeu, i el President de la Fundació Privada Parc Científic de Barcelona, en virtut del seu càrrec de Rector de la Universidad de Barcelona, Màrius Rubiralta, ha signat un conveni de col·laboració per a la celebració de les jornades “Diàleg sobre el futur del sector agroalimentari 2008”, que està previst celebrar a Barcelona a mitjans d’aquest any.