La Subdelegació del Govern a Lleida tanca a Tremp la ronda de Jornades d’Estrangeria

imagen reunion

20/05/2009

La Subdelegación del Gobierno cierra en Tremp la ronda de Jornadas de Extranjería


  • Organitzades per actualitzar continguts en matèria d’estrangeria i crear línees de col.laboració entre administracions i col.lectius implicats

La Subdelegació del Govern a Lleida ha organitzat avui a Tremp la cinquena de les Jornades d’Estrangeria de caire formatiu previstes aquest any per tal d’actualizar la informació relativa als processos administratius en aplicació de la normativa vigent en matèria d’estrangeria. La Jornada ha estat inaugurada pel Subdelegat del Govern, José Angel Flores, i per l’alcalde de la ciutat, Víctor Orrit..

La Jornada, adreçada a representants de Consells Comarcals, ajuntaments, col.lectius d’immigrants i ONGs, s’ha dut a terme al Centre Cívic Terraquet de Tremp amb l’assistència d’unes 25 persones.

La Jornada ha començat amb la intervenció de l’assessora de la Subdelegació del Govern, Rosa Giralt, que ha explicat “Les eines bàsiques d’informació sobre temes d’estrangeria”, mentre que la Cap de l’Oficina d’Estrangers de Lleida, Rosa Rosinach, ha parlat de la normativa sobre arrelaments i reagrupaments familiars.

La Jornada celebrada avui a Tremp tanca la ronda de Jornades organitzades per la Subdelegació del Govern a Lleida per tal de donar resposta a les diverses consultes d’informació i assessorament que plantegen organismes, col.lectius i entitats de la provincia. Les anteriors jornades havien tingut lloc a Lleida ciutat, Cervera i Balaguer.