Reunió tècnica per intentar minimitzar les dificultats de circulació a l’accés a Tarragona per la Via Augusta

10/06/2009

A instàncies d’aquesta Subdelegació del Govern a Tarragona,


A instàncies d’aquesta Subdelegació del Govern a Tarragona, Tècnics de l’Ajuntament de Tarragona amb la Guàrdia Urbana, el Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya més Mossos d’Esquadra i el Ministeri de Foment s’han reunit aquest matí a la seu d’aquesta Subdelegació del Govern, per coordinar una estratègia conjunta amb l’objectiu de minimitzar les dificultats per a la circulació que han comportat els desviaments que regulen el trànsit d’entrada a la ciutat de Tarragona des del primer cinturó de Tarragona, A-7, cap a la Via Augusta. Com ja els vam informar aquesta setmana passada, aquests canvis iniciats el passat dilluns dia 8 de juny, són necessaris per tal de portar a terme les obres de construcció del segon cinturó.

Les modificacions i millores que es portaran a terme de forma immediata són el reforç i millora de la senyalització per a clarificar més els desviaments. Es continuarà amb la presència policial per facilitar la circulació, es recomanarà amb cartells l’ús de l’AP-7 com a via alternativa i gratuïta entre Tarragona i l’accés de Torredembarra i Altafulla, i s’intentarà accelerar les obres per a acabar el més aviat possible els treballs que han originat els desviaments. 
 
D’altra banda, s’ha decidit fer aquest proper divendres una reunió de seguiment per avaluar si les mesures que es prendran tenen els resultats desitjats i han millorat, dintre de les dificultats, l’accés a la ciutat de Tarragona.