Capitania Marítima de Tarragona s´ha reunit amb representants dels propietaris de la plataforma PRIDE NORTH AMERICA

06/07/2009

Avui dilluns 6 de juliol de 2009


  • L´ Empresa propietária de la plataforma, PRIDE NORTH AMERICA, ja ha efectuat l'ingrés, com aval, dels 2.730.000 euros
  • RIPSA ha sollicitat que se li inclogui en l'expedient com aresponsable de l'abocament
Aquest dilluns 06 de juliol del 2009 s'han reunit amb Capitania Marítima de Tarragona, representants dels propietaris de la plataforma PRIDE NORTH AMÈRICA, destinada a la prospecció petrolífera, a fi de revisar la situació necessària per a l'alçament de la retenció que pesa sobre ella i, eventualment, autoritzar la seva sortida a la mar.
 
A data d’avui, els propietaris de la plataforma PRIDE NORTH AMÈRICA, han efectuat l'ingrés, com a aval, de 2.730.000 euros (dos milions set-cents trenta mil euros) a la Caixa General de Depòsits d'Hisenda.
 
L’empresa RIPSA (Repsol Investigaciones Petrolíferas, S.A.) ha sol·licitat formalment ser inclosa a l’expedient com a responsables de l'abocament, per estar així reflectit en les condicions contractuals de RIPSA amb l'empresa nord-americana propietària de la plataforma (segons manifesten les dues parts).
 
Es segueix a l'expectativa de rebre la notificació de quina és la persona designada legalment per els propietaris de la plataforma PRIDE NORTH AMÈRICA com a apoderada per a representar a PRIDE i poder determinar un domicili a Espanya a efectes de notificació.