Foment posa en servei el tram L’Hospitalet de l’Infant – Mont-roig del Camp de l’A-7, a Tarragona

Foment posa en servei el tram L’Hospitalet de l’Infant – Mont-roig del Camp de l’A-7, a Tarragona

16/07/2009

  • El Govern ha destinat 45,4 milions a aquesta infraestructura
  • El tram té una longitud de 9 quilòmetres
     

El Ministeri de Foment ha posat avui en servei el tram de l'autovia A-7 entre L’Hospitalet de L’Infant i Mont-roig del Camp (Tarragona) en un acte que ha estat presidit pel Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel. La inversió total que ha realitzat Foment en aquest tram ha ascendit a 45.407.279 euros.

El tram, construït per l'empresa Dragados, S.A., discorre pels municipis de Mont-roig del Camp i Vandellòs i L’Hospitalet de L’Infant i té una longitud de 8.975 metres de nova autovia, amb dos carrils per sentit. Les calçades mesuren 7 metres d'amplada, el voral exterior 2,50 m i voral interior, 1,50 m. La mitjana té una amplada mitjà de 2,00 metres.

Descripció de l'obra

El tram té el seu origen en el punt quilomètric (p.k.) 1.129 de l'autovia A-7, que correspon al final del tram entre Cambrils i Mont-roig del Camp, i acaba en el p.k. 1.138, discorrent pels municipis de Mont-roig del Camp i Vandellòs i L’Hospitalet de L’Infant. Disposa de dos enllaços (enllaç amb la carretera autonòmica C-44 i enllaç del Casalot) i de quatre estructures de passada.

L'enllaç amb la carretera C-44 està constituït per una rotonda superior, a la qual accedeixen els quatre ramals unidireccionals de connexió amb l'autovia, i tres ramals bidireccionals, dos d'ells corresponents a la carretera C-44, i el ramal d'accés al peatge de l'autopista AP-7 en L’Hospitalet de L’Infant.

L'enllaç del Casalot té una tipologia de diamant amb pesos, per tant consta d'un pas, sent aquest superior sobre l'autovia, connectant-se les glorietes superiors als quatre ramals unidireccionals provinents de l'autovia i als dos ramals bidireccionals de connexió amb Miami Platja i la urbanització El Casalot.

S'han disposat vies i camins de servei per assegurar l'accessibilitat a les finques adjacents.

Fotos