La Subdelegació del Govern a Girona s’ha traslladat a una nova seu

imatge nova seu

17/09/2009

El nou equipament està a l’Avinguda 20 de juny

Aquest mes de setembre s’ha produït el trasllat de la Subdelegació del Govern a Girona a la seva nova seu, situada a les antigues instal·lacions del Banc d’Espanya, a l’Avinguda 20 de Juny, número 2.
 
A les noves instal·lacions s’hi ha traslladat el Subdelegat del Govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets, la Secretaria Particular, la Secretaria General, la Vicesecretaria, els Serveis de Protecció Civil, l’Atenció a les Víctimes de Violència contra la Dona, el Gabinet telegràfic i l’Oficina d’Informació i Registre.
 
L’edifici que havia acollit fins ara la Subdelegació, a l’Avinguda de Jaume I, número 17, passa a ser una seu de Serveis Múltiples dependents del Ministeri de Presidència, que entre altres acull l’Oficina d’Estrangeria. Està previst que en un futur proper també s’hi instal·li la Dependència de Treball i la de Ramaderia i Pesca, que en aquests moments es troben en diferents edificis de la ciutat.
 
Amb motiu d’aquest trasllat, les dades de contacte del Gabinet de Premsa han canviat: telèfon 972 069 378 // fax 972 069 180.