Manuel Chaves visita obres del Fons Estatal d'Inversió Local a Barcelona i Badalona

visita

07/10/2009

El vicepresident tercer del Govern i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, ha viatjat a Barcelona, on ha visitat les obres, amb càrrec al Fons Estatal d'Inversió Local, de rehabilitació de l'antic canòdrom de la ciutat, que es convertirà en futura seu del Centre d'Art Contemporani. El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha acompanyat Chaves en aquesta visita.

Previament, el vicepresident ha mantingut una trobada amb l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i ha comparegut junt a ell en roda de premsa.

FONDS LOCAL 2010

Manuel Chaves ha destacat que dels 5.000 milions d'euros del Fons del proper any, 800 milions aproximadament correspondran a Catalunya i, d'aquesta xifra, 180 milions a Barcelona capital, que serviran per revitalitzar la inversió als municipis i crear ocupació en projectes principalment d'estalvi energètic, protecció ambiental, turisme sostenible i política social.

El vicepresident tercer del Govern ha afirmat que "2010 serà un any clau per al finançament local, ja que es negociarà un nou règim, que entrarà en vigor al 2011, i durant el primer semestre del proper any es durà també al Congrés la Llei de Governs Locals que substituirà a l'actual".

S'adjunta dossier informatiu que inclou dades del FEIL a Barcelona i Badalona.

A la tarda, Manuel Chaves ha visitat la localitat de Badalona, on s'ha reunit amb el seu alcalde, Jordi Serra Isern, i ha visitat les obres del Centre Cultural Blas Infante.

> Fotos