Adif patrocina la XVIII edició del Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya

14/10/2009

Gràcies a un acord de mecenatge signat avui a Girona


  • L’acord respon al compromís d’Adif de donar suport a la realització d’activitats culturals en el marc de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa 

El president d’Adif, Antonio González Marín, i el conseller delegat de Bitó Produccions i director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer i Bover, han signat avui a Girona el conveni mitjançant el qual l’entitat pública empresarial adscrita al Ministerio de Fomento formalitza el seu patrocini de la XVIII edició del certamen Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya.

L’acord de patrocini preferent s’ha formalitzat en el Punt d’Informació i Atenció al Ciutadà (PIAC) d’Adif a Girona, en presència de l’alcaldessa d’aquesta ciutat, Anna Pagans.

El conveni respon a la voluntat d’Adif de fomentar en la societat la celebració d’activitats de sensibilització cultural, unint esforços i establint un marc de col·laboració.

Una de las missions estratègiques d’Adif en la seva política de  Responsabilitat Social Corporativa és incorporar a l’estratègia i gestió de l’empresa les sensibilitats socials, econòmiques i mediambientals dels diferents grups d’interès, de forma que, a partir del diàleg i col·laboració amb aquests, l’empresa desenvolupi un compromís real i contrastable amb la cohesió social.

El patrocini d’aquest festival representa per a Adif un nou impuls en aquesta política estratègica en tractar-se d’un certamen de referència a Catalunya i a nivell internacional en reunir espectacles artístics de primer ordre.

El festival se celebra des de l’u d’octubre i fins l’onze de desembre en diferents escenaris de Girona y Salt, amb una programació de teatre, música, dansa i circ, integrada por 74 espectacles, 30 d’ells estrenes absolutes.

Gràcies a aquest acord, Adif referma la seva voluntat d’establir vincles amb el territori i participar en el foment de la vida social i cultural en una zona com Girona, on les infraestructures ferroviàries tenen una gran implantació i que experimentarà una profunda transformació gràcies a la construcció de la Línia d’Alta Velocitat Madrid-Barcelona-frontera francesa.