La Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació posa en marxa a Tarragona el programa “Jornades Empreses en Xarxa”

10/11/2009

Per incrementar la rendibilitat de les pimes a través de les TIC


  • Aquesta iniciativa mostrarà a les pimes de Tarragona les claus per optimitzar la gestió diària a través de solucions tecnològiques TIC i potenciar la seva presència a Internet
  • La sessió del programa Jornades Empreses en Xarxa se celebrarà a Tarragona el proper dimecres 11 de novembre i els empresaris que vulguin s’hi poden inscriure al telèfon 902 012 094 o a www.jornadasempresasenred.es
  • Aquest programa, emmarcat al Pla Avanza2 i cofinançat amb fons FEDER, està desenvolupat per la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació mitjançant  red.es

 

La Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, a través de l'entitat pública empresarial red.es, desenvolupa a Tarragona el programa “Jornades Empreses en Xarxa”. Aquesta iniciativa s'engloba en un projecte estatal que consisteix en sessions de treball de sensibilització i promoció de l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre pimes, micropimes i autònoms de tot Espanya fins al novembre de 2009. Aquest Programa, juntament amb el programa NEW - Cap Empresa sense Web - s'emmarca en la línia de capacitació TIC a pimes del Pla Avanza2 a través del programa marc “Empreses en Xarxa” i està cofinançat amb fons FEDER.

Jornades Empreses en Xarxa

És un Programa de sensibilització tecnològica en què es mostra a les pimes com incrementar la seva rendibilitat, reduir costos i estalviar temps en la seva gestió diària a través de l'aplicació de les TIC. A Tarragona arrenca el programa Jornades Empreses en Xarxa dimecres vinent 11 de novembre. Aquestes sessions de treball es realitzaran a partir de les 12.00 i fins a les 16.00 hores en l'Hotel Ciutat de Tarragona (Plaza Imperial Tarraco, 5).

Els empresaris tarragonins que el vulguin ja poden inscriure's per participar a través de la pàgina web www.jornadasempresasenred.es i del telèfon 902 012 094. El programa “Jornades Empreses en Xarxa” compta amb la participació del BBVA, Hewlett-packard, ICG, Intel, Orange, l'Associació de Joves Empresaris (REBREGUI) i Servipyme com empreses col·laboradores.
Sobre el Pla Avanza2

El Pla Avanza2 (2009-2012) s'inclou dins de les mesures del Pla E, www.plane.gob.es, en què es recullen les accions adoptades per part del Govern per sostenir l'activitat econòmica i seure les bases d'un creixement sostenible en el futur.

A través del Pla Avanza2, es pretén aconseguir l'adequada utilització de les TIC per contribuir a l'èxit d'un model de creixement econòmic basat en l'increment de la competitivitat i la productivitat, la promoció de la igualtat social i regional i la millora del benestar i la qualitat de vida dels ciutadans.

Sobre red.es

Red.es és l'entitat pública empresarial dependent de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç (MITyC), encarregada d'executar determinats projectes per a l'impuls de la Societat de la Informació interactuant amb Comunitats Autònomes, Diputacions, Entitats Locals i el sector privat en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).