Inauguració de la nova Comissaria del Cos Nacional de Policia al Port de Tarragona

inauguracio

01/12/2009

> Mitjançant un acte presidit pel Delegat del Govern a Catalunya acompanyat del President de l’Autoritat Portuària, el Cap Superior de Policia a Catalunya, la Subdelegada del Govern a Tarragona i el Comissari Provincial de Tarragona

> L’Autoritat Portuària ha aportat l’edifici i 422.215 € per a la seva remodelació

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha presidit avui l’acte d’inauguració de la nova Comissaria del Cos Nacional de Policia al Port de Tarragona, acompanyat del President de l‘Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Anton Burgasé, el Cap Superior de Policia a Catalunya, Narciso Ortega Oliva, la Subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, i el Comissari Provincial de Policia a Tarragona, Víctor Fernández.
 
Amb la nova Comissaria, el Cos Nacional de Policia té a la seva disposició unes instal·lacions més àmplies i actualitzades d’acord amb les necessitats tan de la Policia com del Port de Tarragona. Les obres de remodelació s’han portat a terme seguint les indicacions de la Direcció General de la Policia i de la Guàrdia Civil del Ministeri de l’Interior. El Cos Nacional de Policia tenia, anteriorment, al Port de Tarragona unes oficines destinades, entre altres tasques, al tràmit de passaports. Aquestes dependències van tenir diverses ubicacions.
 

El projecte de la nova Comissaria ha adaptat el local existent a l’interior del Tinglado nº 3 del Moll de Costa del Port de Tarragona com a dependència policial amb diverses zones d’atenció al públic, despatxos i altres serveis polivalents. El total de la superfície construïda ha estat de 330 m2. El pressupost d’adjudicació fou de 422.215 € que ha aportat l’Autoritat Portuària.

 

> Fotos