Foment licita obres por valor de 9,86 M € per a la remodelació i adequació de quatre estacions ferroviàries

14/12/2009

Les obres s’emmarquen dins del Pla de Rodalies de Barcelona


> Les estacions objecte de les obres són: Garraf, Sitges, El Masnou y Premià de Mar

El Ministeri de Foment, a través de la Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT), ha licitat les obres de remodelació de les estacions de Proximitats de Garraf, Sitges, el Masnou i Premià de Mar.

El pressupost total d’aquestes licitacions, publicades el dia 12 al Butlletí Oficial de l’Estat, ascendeix a 9.862.232,12 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució de les obres oscil·la entre els 5 i els 8 mesos.

 

Aquesta actuació s'emmarca dins el Pla de Rodalies de Barcelona 2008-2015 segons l'Acord entre el Ministeri de Foment i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya per a la realització d'actuacions per a la millora de la xarxa ferroviària de proximitats a Catalunya.

 
Estació de Garraf
Les obres, el pressupost de licitació de les quals és de 2.176.433,08 euros, consisteixen en la remodelació de l’Estació de rodalies de Garraf pertanyent a la xarxa de Rodalies.
 
 
Estació de Sitges
Les obres, el pressupost de les quals és de 2.644.872,92 euros, és la remodelació i adequació de l’estació en la seva fase II.


 
Estació d'El Masnou
Les obres, amb un pressupost base de licitació de 2.989.549,69 euros, comprenen la prolongació i eixamplament de les andanes, l’adequació i accessibilitat al pas inferior, l’execució de noves marquesines i el reordenament de l’aparcament de l’estació d’El Masnou.

 
Estació de Premià de Mar
Les obres, amb un pressupost base de licitació de 2.051.376,43 euros, comprenen la reforma de l’edifici de viatgers i els accessos, així com la prolongació i millora de les andanes de l’estació de Premià de Mar.