Visita institucional de la delegada del Govern a Tortosa i Sant Jaume d’Enveja

Visita institucional de la delegada del Govern a Tortosa i Sant Jaume d’Enveja<br/>

08/11/2018


Teresa Cunillera es reuneix amb les comunitats de regants i les cooperatives arrossaires.


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest dijous una visita institucional a Tortosa i Sant Jaume d’Enveja, on s’ha reunit amb representants municipals i dels diferents sectors de l’Ebre, i ha visitat diversos punts estratègics pel territori per conèixer de prop les necessitats.

En aquest context, s’ha reunit amb representants de les comunitats de regants i de les cooperatives arrossaires per abordar la regressió del Delta de l’Ebre i el control de les plagues, amb especial atenció al cargol poma o al cranc blau. Teresa Cunillera ha traslladat que el Govern de l’Estat està molt conscienciat amb aquests fenòmens i que abordarà totes les vies. I ho farà en estreta col·laboració amb els municipis i les administracions implicades, a través del diàleg i la lleialtat institucional, ha afegit la delegada del Govern a Catalunya.

Acompanyada del subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, Teresa Cunillera ha dut a terme una visita institucional a l’Ajuntament de Tortosa, on ha estat rebuda per l’alcaldessa, Meritxell Roigé. La delegada del Govern a Catalunya ha saludat a portaveus municipals, tot destacant la seva “oferta de diàleg i treball en defensa de les necessitats dels ciutadans i els municipis”.

Posteriorment, Teresa Cunillera s’ha desplaçat a les obres del camí de Guarda de Poblenou del Delta i a Sant Jaume d’Enveja, per visitar l’Illa de Buda i conèixer de primera mà la zona de la desembocadura de l’Ebre. En acabar, ha dut a terme una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.

Després de ser rebuda per l’alcalde, Joan Castor, ha saludat els membres del govern municipal i els portaveus dels grups, i ha signat el Llibre d’Honor. La delegada del Govern ha reivindicat la importància que tenen els ajuntaments a l’hora d’atendre a la ciutadania i garantir el seu benestar, i ha traslladat de nou l’oferta de diàleg i col·laboració del Govern de l’Estat al que representa. Les trobades d’aquest dijous s’emmarquen en una visita institucional de dos dies que Teresa Cunillera durà a terme a Terres de l’Ebre, que se suma a la quinzena de visites que ha fet en poques setmanes a diversos municipis del territori català. A més a més, a la Delegació s’han rebut a representants de mig centenar de poblacions.