La Delegació del Govern distingeix al Atlètic-Barceloneta de waterpolo després de guanyar l'última Copa del Rei

La Delegació del Govern distingeix al Atlètic-Barceloneta de waterpolo després de guanyar l'última Copa del Rei

14/04/2021

  • El equipo de waterpolo masculino ostenta 17 Copas del Rey y 20 títulos ganadores de la Liga División de Honor
  • Teresa *Cunillera destaca el compromís del Govern amb el món de l'esport i lloa la seva capacitat d'adaptació a la situació sanitària

Barcelona, 14 d'abril.- La Delegació del Govern a Catalunya ha reconegut aquest dimecres els assoliments de l'equip de waterpolo del Club *Natació *Atlètic-Barceloneta (*CNAB), guanyador de l'última Copa del Rei. L'acte ha tingut lloc en el Palau Montaner i ha estat inaugurat pel subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, que ha enaltit a l'equip de waterpolo absolut masculí del *CNAB per tots els premis escomesos fins avui, especialment el triomf en la Copa del Rei d'aquest any. L'equip absolut juga en la Divisió d'Honor masculina de la Lliga espanyola i ostenta nombrosos títols: una Copa d'Europa, una Supercopa d'Europa, 3 Bronze Champions League, 20 títols guanyadors de la Lliga de Divisió d'Honor i 17 Copes del Rei, entre uns altres.

A causa de les restriccions sanitàries, l'acte s'ha celebrat en format reduït i, per part del *CNAB, ha comptat amb el president del Club, Julián García; l'entrenador del primer equip, Jesús Martín; el porter i capità del Club i de la selecció nacional, Daniel López, i altres 2 jugadors del Club i esportistes olímpics: Francisco Fernández i Felipe *Perrone.

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa *Cunillera, ha felicitat a l'equip per tots els assoliments escomesos i ha reivindicat el compromís del Govern amb el món de l'esport, essencial per a la salut integral de la ciutadania i del conjunt de la societat. Així mateix, ha recordat que l'esport ha estat un dels sectors que més ha sofert la pandèmia, doncs s'ha vist obligat a adaptar les seves dinàmiques i rutines, així com a prescindir del públic en ocasions especials en les quals el suport de l'afició és tan important.

Sobre el Club

El Club *Natació *Atlètic-Barceloneta és una entitat esportiva sense ànim de lucre. Neix de la fusió entre el Club Natació Atlètic i el Barceloneta Amateur Club l'any 1992. La seva missió és la promoció de la pràctica esportiva i el foment dels hàbits saludables per millorar la qualitat de vida de les persones i garantir el benestar integral. A més, treballa i impulsa projectes que contribueixen al benestar general i dona suport a les persones i col·lectius més desfavorits.

El *CNAB va complir el seu Centenari en 2013 i ha rebut els més alts reconeixements per part de l'administració local, autonòmica i estatal, com la placa d'or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu que atorga el Consell Superior d'Esports (*CSD), la *Creu de Sant Jordi, i la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de Barcelona, entre uns altres.

A més, el *CNAB és conegut per la seva implicació el barri de la Barceloneta, on contribueix a l'organització d'actes populars i en projectes comunitaris destinats a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes.