Projecció i col·loqui del documental Rol&Rol per a sensibilitzar sobre els rols de gènere en la societat

Projecció i col·loqui del documental Rol&Rol per a sensibilitzar sobre els rols de gènere en la societat

02/12/2021

Projecció i col·loqui del documental Rol&Rol per sensibilitzar sobre els rols de gènere en la societat

  • L'Arxiu de la Corona d'Aragó ha acollit l'acte que permès reflexionar sobre el paper que exerceix la publicitat i els mitjans de comunicació en la construcció de models de rol femenins i en els efectes d'aquests en la nostra societat.
  • El subdelegat a Barcelona, Carlos Prieto, subratlla la importància de *lala perspectiva de gènere destacant els 525 milions d'euros per a polítiques d'igualtat que el Govern d'Espanya han destinat als Pressupostos Generals de l'Estat pel 2022.

Barcelona, 2 de desembre de 2021. L'Arxiu de la Corona d'Aragó ha acollit aquesta triga la projecció del documental Rol&Rol i un debat posterior que ha comptat amb la participació de la seva autora Chus Gutiérrez, que ha permès reflexionar sobre el paper que exerceix la publicitat i els mitjans de comunicació en la construcció de models de rol femenins i en els efectes d'aquests en la nostra societat.

Aquesta activitat tanca el cicle organitzat per la delegació del Govern per commemorar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, en el marc del Pacte d'Estat del Govern d'Espanya, per donar visibilitat i sensibilitzar sobre aquesta terrible xacra social.

El subdelegat a Barcelona, Carlos Prieto, ha remarcat la importància de sensibilitzar sobre els rols de gènere en la societat i com aquests han influït en la manera de pensar i en la presa de decisions vitals i professionals de moltes persones fomentant la discriminació entre home i dones. “Per això, la perspectiva de gènere és important i en això treballa el Govern d'Espanya, abordant polítiques públiques amb la mirada feminista” ha assegurat, referint-se als 525 milions d'euros per a polítiques d'igualtat que s'han destinat als Pressupostos Generals de l'Estat pel 2022.