Teresa Cunillera reivindica la Constitució com “el millor instrument per a garantir estabilitat i protegir l'estat del benestar”

Teresa Cunillera reivindica la Constitució com “el millor instrument per a garantir estabilitat i protegir l'estat del benestar”

02/12/2021

Teresa Cunillera reivindica la Constitució com “el millor instrument per garantir estabilitat i protegir l'estat del benestar”

  • La Delegació del Govern commemora ei 43è  aniversari de la Carta Magna amb un acte institucional a l'Arxiu de la Corona d'Aragó

Barcelona, 2 de desembre de 2021. La delegació del Govern a Catalunya ha commemorat aquest dijous el 43è aniversari de la Constitució espanyola amb un acte institucional a la seu de l'Arxiu de la Corona d'Aragó.

Durant l'acte, la delegada del Govern ha reivindicat la Constitució com “el millor instrument per garantir estabilitat i protegir i millorar l'estat del benestar i per això, hem de respectar-la i protegir-la. Per Cunillera, la Carta Magna “ha permès donar un impuls a la sanitat, a l'educació pública i a l'acció del Govern en polítiques socials. I, a més, ha estat el nexe entre les desigualtats territorials, punt d'encontre, de diàleg, d'acord i, per això, garantia d'estabilitat. “I així ha de seguir, reconeixent la diversitat i propiciant un treball conjunt per enfortir el que ens uneix” ha afirmat en la seva intervenció.

Cunillera ha realitzat la seva intervenció acompanyada dels subdelegats a Barcelona, Carlos Prieto; Tarragona, Joan Sabaté; Lleida, Jose Crespín; i Girona, Albert Bramón.

TEXT ÍNTEGRE DE LA INTERVENCIÓ DE LA DELEGADA DEL GOVERN, TERESA CUNILLERA

INTERVENCION_DELEGADA_43_ACTO_CONSTITUCION.pdf1