La Guàrdia Civil deté a una persona que va atracar amb un ganivet una carnisseria de Sa Pobla

04/01/2015

Va amenaçar a la dependenta, una dona de 68 anys d'edat, que atenia el negoci, emprant la violència perquè li obrissin la caixa registradora / L'atracador es va gastar els diners celebrant la nit de Cap d'Any


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un varon de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. El passat 31 de desembre es va cometre un robatori en una carnisseria de la localitat de Sa Pobla, per part de l'ara detingut, que va entrar en l'establiment comercial i va amenaçar amb un ganivet a la senyora que es trobava atenent el local, sostraient uns 500 €.

La septuagenària es trobava sola en l'establiment quan sobre les cinc de la tarda, un home armat amb un ganivet de grans dimensions i que ocultava el seu rostre, va irrompre violentament en el local. L'anciana s'enfronto a l'assaltant i després d'un intens forcejament va ser immobilitzada contra la paret i esgrimint contra el seu cos el ganivet, l'atracador li va exigir els diners de la recaptació, amenaçant amb apunyalar-la.

Abans de fugir del lloc l'atracador va tancar a l'anciana en un quart annex, del que per poder sortir la dona va haver de trencar el cristall de la porta.

Després de tenir coneixement dels fets la Guàrdia civil de la localitat d'Inca es va fer càrrec de la recerca, traslladant-se immediatament a l'establiment i realitzant una inspecció ocular. Després de una intensa i exhaustiva recerca, hores després de l'il·lícit es procedeix a la detenció del presumpte autor.

El 2 de gener de 2015 el detingut va ser presentat davant el jutge de guàrdia del partit judicial d'Inca, qui va decretar el seu ingrés immediat a la presó.