Fátima Báñez destaca el dinamisme de CCAA com Illes Balears, que està sent "el motor de la recuperació a Espanya"

Báñez, Bauzá i Palmer amb els responsables d'Habitissimo

27/01/2015

La delegada del Govern ha acompanyat aquest matí a la ministra d'Ocupació i Seguretat Social durant la seva visita al ParcBit al costat del president del Govern, José Ramón Bauzá


La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha afirmat que "Balears està sent el motor de la recuperació d'ocupació a Espanya i que un de cada tres fixos discontinus registrat en tot el país és de les Illes Balears". Fátima Báñez ha fet aquestes declaracions durant la visita d'avui a les instal·lacions del Parc Bit, acompanyada pel president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i la delegada del Govern, Teresa Palmer, entre d'altres.

La ministra ha destacat, a més, que en Balears l'afiliació en la Seguretat Social està per sobre del 4 %, enfront del ritme d'un 2,5 % del conjunt de l'Estat espanyol. Per aquest motiu, Báñez ha ressaltat que "Espanya és el país que més creix de la Unió Europea gràcies al dinamisme de comunitats com Illes Balears". Segons la ministra, "Balears és la comunitat autònoma que aporta més contractació estable, amb iniciatives com la nova contractació de fixos discontinus liderada pel Govern balear".

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social ha assegurat que "el 2015 serà l'any de la consolidació de la recuperació econòmica" i ha recordat les iniciatives impulsades pel Govern central per afavorir-la, com són la reforma fiscal i el pla especial d'activació per a aturats. A Balears es podran beneficiar d'aquest nou programa un total de 4.200 persones desocupades.

Báñez, Bauzá, Palmer i la resta de autoritats han visitat en primer lloc la Incubadora del ParcBit, en la qual treballen joves amb projectes de futur. Tot seguit, la delegació, encapçalada per la ministra ha conegut la seu d'Habitissimo, on ha estat rebuda per la directiva de l'empresa. Aquesta plataforma web va començar l'any 2009 en el ParcBit i des de llavors opera en 9 països.