La delegada del Govern visita les dependències i les unitats de la Guàrdia Civil a Son Rapinya (Palma)

Palmer i el coronel Barceló, al costat de la resta d'agents a Son Rapinya

13/03/2015

Teresa Palmer ha felicitat als agents de l'USECIC i Policia Judicial que han participat en les últimes operacions realitzades en diversos municipis de la Part Forana


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha visitat aquest migdia les dependències que disposa la Guàrdia Civil a Son Rapinya (Palma de Mallorca), on es troben desplaçades provisionalment algunes unitats de la Benemérita per les obres que es duen a terme en la Comandància.

Palmer ha aprofitat per saludar als agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) i de Policia Judicial que han participat en les últimes operacions realitzades per la Guàrdia Civil en diversos municipis de Mallorca. En concret, els agents que van prendre part en el dispositiu que va permetre detenir a un jove armat atrinxerat al seu domicili d'Alcúdia el passat 16 de febrer i a les diferents unitats que van participar en la ‘Operació Forana’ contra el narcotràfic divendres passat 6 de març.

La delegada del Govern els ha felicitat per la seva “excel·lent” labor que ha proporcionat “actuacions importants com les desenvolupades en les últimes dates amb gran èxit” i els ha animat “a seguir treballant com fins ara”.