La Reina Donya Sofia rep el Premi Popular d'Honor de Cope Mallorca en la presència de les principals autoritats polítiques i de la societat balear

Palmer aplaudeix a la Reina al costat de la resta d'autoritats

19/03/2015

La seva Majestat la Reina Donya Sofia ha rebut aquesta tarda en el Teatre Principal el Premi Popular d'Honor de Cope Mallorca, coincidint amb el XXXV aniversari de la creació d'aquests guardons atorgats per l'emissora mallorquina.

En presència de les principals autoritats poliíticas -entre elles la delegada del Govern, Teresa Palmer- i de la societat balear, amb aquest guardó s'ha volgut reconèixer la trajectòria de fidelitat a Mallorca de S. M. la Reina Donya Sofia, juntament amb S. M. el Rei Don Joan Carlos.

Els Premis Populars van ser instituïts l'any 1980 per reconèixer públicament la labor i trajectòria de persones, entitats o empreses que d'una manera anònima o coneguda han treballat perquè la nostra societat miri al futur amb esperança; pels seus valors, per la seva contribució econòmica, per la seva aportació al món de la cultura i per projectar el nom de Mallorca més enllà de Illes Balears.

Aquest Premi Popular d’Honor suposa un signe de gratitud de la societat mallorquina i balear a La seva Majestat la Reina Donya Sofia.