La delegada del Govern assisteix al descobriment de la placa que dóna nom a l'Avinguda d'Adolfo Suárez, en honor de l'ex president del Govern

Palmer, al costat de Bauzá, Isern i Salom, sota la placa

20/03/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a l'acte de descobriment de la placa que dóna nom a l'Avinguda d'Adolfo Suárez, en honor de l'ex president del Govern mort el 23 de març de 2014.

Palmer ha acompanyat a el president del Govern balear, José Ramón Bauzá, i a l'alcalde de Palma, Mateo Isern, en un senzill acte d'homenatge al que fos primer cap de l'Executiu central de la democràcia. La placa s'ha instal·lat davant de l'edifici de l'Autoritat Portuària, en la cantonada amb el Passeig Sagrera.

L'Avinguda d'Adolfo Suárez discorre per un tram de més d'1 km de la façana marítima, entre l'accés al carrer de Puerto Rico des de l'Autovia de Llevant fins a l'inici del Passeig Sagrera.

Amb aquest acte es dóna compliment a l'acord del Ple de l'Ajuntament de Palma que va decidir reconèixer al primer president del Govern d'Espanya (1976-1981).