La Policia Nacional deté a Palma a tres homes per diversos atracaments a salons de joc i a un domicili

Un dels lladres entrant al domicili

20/03/2015

Un dels detinguts estava pres al centre penitenciari mallorquí per fets similars


La Policia Nacional ha culminat avui 2 operacions en les quals han estat detinguts els autors de dos robatoris amb violència i intimidació en sengles salons recreatius de Palma de Mallorca, així com un robatori amb el mateix modus operandi en un domicili habitat.

Els detinguts, als quals els consten diversos antecedents policials per delictes contra la propietat, són tres homes de 23, 29 i 40 anys d'edat, espanyols.

La primera recerca es va iniciar en el mes de setembre en produir-se un robatori amb violència en un saló recreatiu, situat al carrer Eusebio Estada d'aquesta ciutat. A les 02:40 hores d'aquell dia va accedir al local un individu sol·licitant-li canvi per jugar a les maquines 'tragaperras'. Quan el local va quedar totalment buit aquest individu va abandonar el mateix, irrompent immediatament un home amb un passamuntanyes i una caputxa tancant la porta de l'immoble i després d'esgrimir una pistola i accionar la corredissa alhora que exigia els diners, per després marxar-se del lloc ràpidament.

Es dóna la circumstància que aquest mateix individu va ser detingut el passat dia 4-03-2015, per un fet similar juntament amb una dona que havia col·laborat amb ell. Per aquest fet, i per tenir en vigor cerca i ingrés a la presó es trobava al Centre Penitenciari de Palma d'on va ser excarcerat per ordre judicial.


Un altre robatori amb intimidació

D'altra banda, a un altre dels detinguts li imputen els investigadors un robatori amb intimidació en un domicili habitat i un robatori amb violència i intimidació en un saló de jocs denominat situat al carrer Lucca de Tena d'aquesta ciutat.

Aquesta recerca es va iniciar el passat dia 28 de novembre en rebre's una denúncia per part d'una dona la qual va comunicar que sobre les 02:00 de la matinada, quan es trobava al seu domicili en la barriada de Ca Pastilla, havia estat víctima d'un robatori amb violència i intimidació per part de dos individus, els quals havien irromput en el mateix després de forçar la porta d'entrada de la finca i posteriorment la del domicili.

Quan la denunciant es trobava en el dormitori i va escoltar sorolls es va aixecar, sorprenent en el menjador a dos individus portant cadascun d'ells una palanqueta a les seves mans i una d'ells una màscara. Posteriorment, van abandonar l'immoble portant-se amb si una cartera, diners estrangers, una targeta de crèdit, un passaport al seu nom i un telèfon mòbil.

Després de les recerques realitzades pel Grup d'Atracaments, es va poder comprovar que van ser els mateixos que el Saló de Jocs del carrer Lucca de Tena.

En les properes hores serà posat a disposició judicial un dels detinguts.