La delegada del Govern rep a la tinent Puerto de la Guàrdia Civil que s'acomiada després de 3 anys al capdavant del Puesto de Palmanova

Palmer, durant l'audiència amb la tinent Puerto (dreta)

26/03/2015

Teresa *Palmer ha ressaltat el seu “excel·lent treball” desenvolupat en els últims estius al capdavant d'una de les zones sota tutela de la *Benemérita més complexes de *Illes Balears


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha rebut aquest matí la visita de la tinent de la Guàrdia Civil Francisca Puerto, al comandament del Puesto de Palmanova durant els últims tres anys i que el proper 28 de març tanca una etapa destinada a Calvià per obrir una altra en la Península.

La tinent Puerto es va incorporar al Puesto de Palmanova el 2 de juliol de 2012. Per la seva varietat de nuclis turístics i la massiva afluència de turistes que rep cada temporada, la zona de Calvià és una de les més complexes de quantes estan sota la protecció de la Guàrdia Civil.

No obstant això, al llarg d'aquests tres anys la labor policial desenvolupada des del Puesto de Palmanova ha permès que els índexs de criminalitat s'hagin reduït de forma constant. Les últimes dades d'infraccions penals relatius a Calvià assenyalen una reducció del -6,3% en 2014 respecte a l'any anterior. Amb la tinent al comandament, la Guàrdia Civil també ha aconseguit que durant el passat estiu s'eradiqués l'alarma generada en 2013 amb els robatoris violents efectuats per dones que exercien la prostitució en els nuclis més turístics.

Per tot això, la delegada del Govern ha ressaltat el “excel·lent treball” dut a terme per la tinent Puerto, a la qual ha desitjat “tota la sort del món” en la seva nova destinació.