Palmer: “Les FFCCSE formen part d'un dels pilars no només del nostre benestar, sinó també de la nostra economia”

Palmer, amb els comandaments i nous inspectors del CNP

10/04/2015

La delegada del Govern ha donat la benvinguda a 8 nous inspectors del CNP, 6 destinats a Palma i 2 a Eivissa / Els ha recordat que “la seguretat turística és determinant, fonamental, per a la competitivitat de la nostra destinació”


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha donat la benvinguda aquest migdia a 8 nous inspectors que s'acaben d'incorporar a la Policia Nacional a les Illes, en un senzill acte celebrat a la seu de la Delegació que ha comptat amb la presència del cap superior del Cos Nacional de Policia a Balears, Antonio Jarabo.

Dels 8 nous inspectors, 6 tenen la seva destinació a Palma i 2 a Eivissa. Els de Ciutat reforçaran unitats com la Brigada Provincial d'Informació, la de Policia Judicial, la nova Unitat Familiar i Atenció a la Dona i la Comissaria de Centre, mentre que els de Vila reforçaran la Brigada Local de Seguretat Ciutadana i la Brigada Local de Policia Judicial. De les 8 incorporacions, 6 arriben a la seva nova destinació sortits com a inspectors des de l'Acadèmia i dues han ascendit desenvolupant ja la seva labor a les Illes.

Encara que s'han incorporat just a punt de l'inici de la temporada turística, aquests reforços no formen part del Pla Turisme Segur que el Ministeri de l'Interior engega cada estiu, sinó que “són inspectors que arriben per quedar-se amb nosaltres de forma permanent”, ha assegurat la delegada, per qui els vuit nous agents “ja formen part de ‘la nostra’ Policia Nacional, a Balears, on volem fer-los sentir com a casa”.

En la seva intervenció, Palmer ha recordat que per Illes Balears les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, en aquest cas la Policia Nacional, “formen part d'un dels pilars no només del nostre benestar i el de protecció dels milions de turistes que ens visiten cada any, sinó també de la nostra economia, ja que la seguretat turística és determinant, fonamental, per a la competitivitat de la nostra destinació enfront d'altres zones que poden competir amb preus i ofertes més barates, sí, però que no són capaces d'aportar aquest element diferenciador”.


Reforços estiu 2015

En relació als reforços que arribaran durant els mesos estivals, Palmer ha manifestat que, encara que encara no està aprovat el Pla Turisme Segur 2015, “el Govern a través de la Secretaria d'Estat de Seguretat sempre situa a Balears com un de les destinacions preferents. Els reforços temporals comencen a arribar el mes de juny i, a diferència de la resta del país, aquí es mantenen fins a setembre, una mostra més de la importància que el Ministeri de l'Interior concedeix a Balears”.