Palmer assisteix a la inauguració de la trobada del Fòrum Institucional de Qualitat en el Sector Públic de les Illes Balears a bord del creuer MSC Preziosa

Palmer, Bauzà i la resta d'autoritats presents en l'acte

22/04/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda a la inauguració de la trobada del Fòrum Institucional de Qualitat en el Sector Públic de les Illes Balears, Turisme i Qualitat dels Serveis Públics. L'acte, presidit pel president del Govern balear, José Ramón Bauzá, s'ha celebrat a bord del creuer MSC Preziosa, que es troba atracat en el Port de Palma.

Durant la seva presentació, Bauzá ha assegurat que “l'èxit turístic radica en la qualitat”. "El Govern ho va tenir molt clar fa quatre anys: l'única manera d'aconseguir reposicionar a Balears com a destinació turística era apostant per la qualitat”. En aquest sentit, el president ha dit que “la Llei de Turisme i el Pla Integral han estat dues eines fonamentals que han servit com a full de ruta per aconseguir que aquestes illes tornin a ser la destinació turística moderna, diversificat i diferenciat que avui són”.

A l'acte també han acudit el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, i el conseller d'Administracions Públiques, Juan Manuel Lafuente, entre uns altres. Es tracta de la cinquena trobada de qualitat celebrat i aquest any s'ha dirigit a vincular les idees de l'activitat del turisme, la principal indústria de les Illes Balears, i de la qualitat dels serveis públics, segons es desprèn de l'el seu títol.