Llucmajor acorda la creació d'una oficina de Servei d'Atenció al Turista Estranger (SATE)

Palmer i el batle Jaume, amb la resta de participants en la junta

22/04/2015

La delegada del Govern ha presidit avui amb el batle Joan Jaume la Junta Local de Seguretat / Durant 2014 les infraccions penals es van reduir un 10% en el municipi i l'esclariment de delictes va augmentar un 6%


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha presidit aquest matí la Junta Local de Seguretat de Llucmajor al costat de l'alcalde Joan Jaume, una reunió on s'ha acordat la creació d'una nova oficina SATE (Servei d'Atenció al Turista Estranger), la signatura del qual es durà a terme en les properes setmanes. Amb la de Llucmajor, seran nou els SATE’s distribuïts al territori balear.

Durant la junta, en la qual també han participat el conseller d’Administracions Públiques, Juan Manuel Lafuente; el coronel cap de la Guàrdia Civil en Illes Balears, Jaume Barceló; membres de la Policia Local i de l'Ajuntament, els comandaments de la Benemérita han informat de la reducció del 10% de les infraccions penals comeses en el municipi en 2014 respecte a l'any anterior. A més, en l'exercici passat, es va incrementar un 6% l'esclariment dels delictes i faltes comesos.

Tant l'alcalde com la delegada han lloat “l'efectivitat de la coordinació policial”. Amb la finalitat de seguir en aquesta línia, s'ha decidit crear una comissió de coordinació entre tots dos cossos en el marc de la Junta de Seguretat.

Finalment, i per millorar l'estreta col·laboració que ja duen a terme, Policia Local de Llucmajor i Guàrdia Civil han mostrat la seva intenció de realitzar patrulles conjuntes en el municipi.