La delegada del Govern assisteix a la inauguració de la nova seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears

Palmer, durant la benedicció de la nova seu

23/04/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest migdia a la multitudinària inauguració de la nova seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) en les instal·lacions de Son Malferit (Palma), un acte que ha presidit el president del Govern, José Ramón Bauzá, i els presidents de la FFIB, Miquel Bestard, i la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel María Villar.

La inauguració ha congregat a les primeres autoritats de les Illes i als màxims representants del món del fúbtol balear, a més d'una àmplia representació de les institucions socials, polítiques i esportives d'Illes Balears. Abans dels discursos pertinents, s'ha descobert un monument i una placa commemorativa en la planta baixa de la nova seu. El vicari episcopal de Mallorca, Antoni Vera, juntament amb el rector de la Soledat han beneït les instal·lacions.

Miquel Bestard ha agraït durant el seu invertención posterior a la Federació Espanyola al suport material i moral per dur a terme la compra i reforma de la seu federativa, que “obre una nova etapa pels prop de 30.000 federats que a partir d'ara tindran un patrimoni i una seu moderna”.