La delegada del Govern assisteix a la 'Jornada d'Economia i Competitivitat a Balears' inaugurada a Palma per la ministra d'Ocupació

Palmer, al costat de la ministra Báñez i el president Bauzá

05/05/2015

Báñez ha anunciat que la bonificació del 50 % de les quotes a la Seguretat Social dels treballadors fixos discontinus s'estendrà també al mes de febrer


La delegada del Govern ha assistit aquest matí a la Jornada d'Economia i Competitivitat a Balears inaugurada a Palma per la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, i que ha organitzat la Federació Nacional de Treballadors Autònoms-LLIGA i LLIGA Illes Balears.

Durant la seva intervenció en la mateixa, la ministra ha anunciat que la bonificació del 50 % de les quotes a la Seguretat Social dels treballadors fixos discontinus que s'incorporin al març i novembre s'estendrà també al mes de febrer per incentivar la prolongació de la temporada turística.

Báñez ha donat a conèixer aquesta iniciativa en resposta a la "petició del Govern de les Illes Balears i del sector turístic" de l'Arxipèlag. La ministra ha ressaltat que aquesta mesura es va engegar en 2012 amb el propòsit de "allargar la permanència en l'ocupació i lluitar contra l'estacionalidad en un sector que és clau per a la recuperació" econòmica d'Espanya.

El Govern balear confia que en el proper mes de febrer un miler d'empreses es beneficiïn d'aquesta mesura mitjançant a contractació bonificada d'uns 9.000 treballadors, segons ha explicat el conseller balear d'Economia, Joaquín García.