La Guàrdia Civil deté a un home per nombrosos robatoris en habitacions d'hotel del Llevant de Mallorca

16/05/2015

Al detingut al que se li imputen 13 robatoris, estava buscat per Policia Nacional per diversos robatoris comesos en hotels de Palma / El suport de patrulles de Tràfic de la Guàrdia Civil a les unitats de Seguretat Ciutadana ha estat fonamental per a la seva detenció


La Guàrdia Civil d'Artá, ha detingut a una home de 28 anys d'edat i nacionalitat romanesa com a presumpte autor d'almenys 13 delictes de robatori amb força en habitacions d'establiments hotelers, de les localitats de Cala Millor, Cala Bona (Son Cervera) i Sa Coma (Sant Llorenç).

La recerca que es va iniciar a principis del mes de maig, va ser encaminada a l'esclariment de diversos delictes contra el patrimoni comesos a l'interior de les habitacions de diversos hotels coincidint amb l'inici de la temporada turística i l'obertura dels mateixos.

L'autor després d'accedir a l'interior dels recintes hotelers fent-se passar per client, forçava la porta de les habitacions utilitzant per a això un tornavís, no sense abans comprovar que no estaven ocupades. Una vegada a l'interior s'apoderava principalment d'efectes electrònics i diners en efectiu.

El dilluns 11 de maig, després de tenir coneixement de la comissió d'un nou robatori en un hotel de Sa Coma i tenir els investigadors identificat al possible autor dels robatoris, es va establir un ampli dispositiu per a la seva localització en el qual van participar diverses unitats de la Guàrdia Civil de tota l'Illa, incloses patrulles de l'Agrupació de Tràfic, que van cobrir les principals vies de comunicació en suport als equips de Seguretat Ciutadana.

Una d'aquestes patrulles de tràfic de Manacor va albirar el vehicle del sospitós en la carretera que uneix Manacor amb Petra, fent cas omís als senyals d'alt, emprenent la huída de forma temerària, llançant per la finestreta del vehicle varis dels objectes que acaba de sostreure. Finalment, després d'unir-se a l'operatiu motoristes de Tràfic, va poder ser interceptat.

Al detingut li figurava, a més, una requisitoria de la Policia Nacional per estar imputat en diversos robatoris en hotels de la capital palmesana.