La Guàrdia Civil duu a terme una nova operació contra el 'menudeo' de droga a la Part Forana

Agents durant l'operació antidroga

27/05/2015

En la 'Operació FUFAST' s'han realitzat 11 registres i s'han detingut a 14 persones / S'han desmantellat 6 punts de venda de droga en la localitat de Llucmajor


Diferents unitats de la Guàrdia Civil de Balears han desenvolupat el matí d'avui la fase d'explotació de la 'Operació FUFAST' en la qual s'han realitzat 11 registres domiciliaris i s'han detingut a 14 persones.

Si bé des del passat any es venia investigant la venda de drogues a diversos domicilis de la localitat de Llucmajor, des de fa dos mesos agents de la Guàrdia Civil d'aquesta localitat havien centrat els esforços de la recerca en una sèrie de punts de venda de drogues a la menuda i la seva relació entre ells.

En sis dels 11 registres que s'han realitzat, es venia cocaïna i marihuana als nombrosos clients, alguns d'ells menors, que acudien diàriament als mateixos. Aquests estaven dirigits per dos clans familiars relacionats entre si i la seva presència en la localitat havia causat nombroses queixes entre els veïns ja que portaven mesos dedicant-se al tràfic d'estupefaents.

Amb aquesta operació no s'ha pretès confiscar grans alijos de droga, si no que estava dirigida a eradicar els punts de venda de 'menudeo' de la localitat de Llucmajor, que venien creant alarma entre els veïns.

En el dispositiu ha col·laborat la Policia Local de Llucmajor, facilitant el tall del trànsit de vehicles en la localitat.