Palmer acompanya a la vicepresidenta del Govern d'Espanya durant la trobada bilateral que ha mantingut amb el primer ministre de la República Popular Xina, Li Keqiang, a Palma de Mallorca

Imatge de la reunió bilateral celebrada a l'hotel Valparaiso

27/05/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha acompanyat al llarg d'aquest matí a la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la trobada bilateral que ha mantingut amb primer ministre de la República Popular Xina, Sr Li Keqiang, a l'Hotel Valparaíso de Palma de Mallorca a les 13 hores.

Poc abans, passat el migdia, la vicepresidenta del Govern, el president del Govern en funcions i la delegada han rebut i saludat al primer ministre xinès a la base aèria de Son Sant Joan.

Posteriorment, Soraya Sáenz de Santamaría, Bauzá, Palmer i la delegació del Ministeri de la Presidència s'han reunit amb el primer ministre, Li Keqiang, i la delegació que ho acompanya a la sala Mallorca de l'Hotel Valparaíso. Durant aquesta la vicepresidenta del Govern ha convidat a li Keqiang a realitzar una visita oficial a Espanya i s'ha parlat de millorar les relacions comercials i les connexions entre tots dos països.

Per la seva banda, el primer ministre xinès ha reconegut la millora de la situació econòmica espanyola i ha apostat per equilibrar la balança comercial entre tots dos països.