La delegada del Govern assisteix al concert del Dia de les Forces Armades 2015 al Castell de Sant Carlos

La desfilada de les unitats militars davant les autoritats

05/06/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda al concert del Dia de les Forces Armades 2015 a càrrec de la Unitat de Música del Quarter General de la Comandància General de Balears, que ha tingut lloc al pati d'armes del Castell de Sant Carlos de Palma.

Palmer ha acompanyat al comandant general de Balears, Fernando Aznar Ladrón de Guevara, qui ha presidit l'acte en presència del president del Govern en funcions, José Ramón Bauzá. Abans del concert ha tingut lloc un acte solemne d'hissat de la bandera nacional en la part exterior del castell, en el qual han participat una companyia d'honor formada per una secció de el Exèrcit de Terra, una secció de l'Armada, una secció de l'Exèrcit de l'Aire i una última de la Guàrdia Civil, a més d'una  secció amb uniforme d'època.

Ja al pati d'armes es han lliurat els Premis Exèrcit en la categoria d'Ensenyament Escolar en l'àmbit regional, que han donat pas al recital de música.

El concert s'emmarca dins dels actes organitzats pel Ministeri de Defensa amb motiu del Dia de les Forces Armades. A part d'aquest, se celebrarà a Palma una exposició estàtica de material en el Parc de la Mar, així com actes a les illes menors.

Més informació en www.diadelasfuerzasarmadas.es