La delegada del Govern rep al nou batle de Palma en una primera presa de contacte per tractar temes de seguretat

Palmer, amb Hila, Pastor i els comandaments policials

01/07/2015

Teresa Palmer, acompanyada dels comandaments de CNP i GC, ha mantingut la primera trobada oficial amb José Hila i la regidora municipal de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha mantingut aquest matí la primera trobada oficial amb el batle de Palma, José Hila, en una reunió en la qual s'han posat damunt de la taula temis de seguretat, principalment els que afecten al nucli turístic de Platja de Palma. Igual que la setmana passada amb el primer edil de Calvià, Palmer ha traslladat a Fila la seva aposta per “la continuïtat i la coordinació policial constant” per mantenir el “alt nivell de seguretat que gaudim en una zona turística tan important”.

A la reunió també han assistit el cap de la Policia Nacional en Illes Balears, Antonio Jarabo, el coronel cap de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló, la regidora municipal de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, i el cap de la Policia Local de Palma, Joan Mut.

La delegada ha tractat amb els nous representants de Cort les novetats de la nova Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana (LOPSC) que entra avui en vigor, que no afecta a problemàtiques com la venda ambulant ni el ‘botelló’ en estar aquests regulats per l'ordenança cívica de l'Ajuntament de Palma.

Palmer ha traslladat així mateix a l'alcalde que la Platja de Palma torna a ser aquest estiu, com en anys anteriors, un dels nuclis d'atenció prioritaris per a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat dins de la ‘operació estiu’. Finalment, delegada i batle han acordat donar un impuls a l'oficina SATE que hi ha a la principal zona turística de Ciutat, creada l'estiu passat, i “que tan bon acolliment ha tingut en altres destinacions de les Illes”.

La delegada del Gobierno apuesta por la “continuidad y la colaboración policial” tanto en Magaluf como en Platja de Palma