La delegada del Govern assisteix a la presa de possessió del coronel Francisco Lozano com a nou cap del Sector Aeri de Palma de Mallorca

Palmer, al costat dels comandaments militars i la resta d'autoritats

15/07/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a la presa de possessió i relleu de comandament en la prefectura del Sector Aeri de Palma de Mallorca i la Base Aèria de Son Sant Joan. El coronel del Cos General de l'Exèrcit de l'Aire, Francisco Eusebio Lozano Lucas, ha substituït al també coronel Julio Ayuso Miguel com a cap del Sector Aeri de Palma de Mallorca, cap de la Base Aèria de Son Sant Joan i comandant militar aeri d'Aeroport de Palma de Mallorca i Eivissa.

Ayuso deixa els càrrecs que va assumir al juliol de 2013 després dels corresponents dos anys al capdavant de la Base Aèria i li substitueix Francisco Eusebio Lozano Lucas. Nascut a Cartagena en 1961, el coronel Lozano estava al comandament des de 2013 de la prefectura de la Secció de Programes de Suport al Combat en l'Adreça de Sistemes del Comandament del Suport Logístic en la Caserna General de l'Aire.

A més de Palmer, han acudit a l'acte de relleu i presa de possessió a la Base Aèria de Son Sant Joan les principals autoritats militars de les Illes, membres del Govern, de l'Ajuntament de Palma i de la societat civil balear en general.

Aquesta nit la delegada del Govern assistirà a l'acte en honor a la Mare de Déu del Carme que se celebrarà a la Base Naval de Sóller.