La Guàrdia Civil deté a un home per la comissió de 20 robatoris en habitacions d'hotel de Calvià

Efectes recuperats després de les detencions

19/08/2015

Imputats a més dos ciutadans búlgars per encobrir els articles robats pel detingut / En el comerç dels imputats s'han confiscat 100 telèfons mòbils i 60 ordinadors portàtils


La Guàrdia Civil ha detingut a un home de nacionalitat britànica com a presumpte autor de nombrosos delictes de robatori amb força a l'interior d'habitacions d'hotel de la zona de Calvià.

Després de rebre denúncies per turistes que havien estat víctimes d'un robatori a les habitacions d'hotel on s'allotjaven, components de la Guàrdia Civil de Palmanova van preparar un dispositiu parell identificar a l'autor dels il·lícits. Així després de les gestions pertinents, van localitzar a l'ara detingut, qui entrava als hotels fent-se passar per turista allotjat allí, violentaba les portes de les habitacions que en aquest moment es trobaven desocupades, apoderant-se dels objectes de valor que hi havia a l'interior.

Al moment de la seva detenció li van ser intervinguts diversos rellotges, terminals mòbils, efectes electrònics i 500 € en efectiu tot això procedent de robatoris que acabava de cometre en hotels de Santa Ponça. De moment s'han esclarit 20 robatoris en habitacions d'hotel, tots a la zona de Calvià.

Presentat davant l'autoritat judicial, el jutge de guàrdia va ordenar l'ingrés a la presó del detingut.


Receptors en una tenda de Santa Ponça

Acabada la part principal de la recerca, els agents de Palmanova van esbrinar que els propietaris d'una tenda d'informàtica situada en Santa Ponça podrien estar dedicant-se a encobrir el gènere sostret pel detingut.

Per això es va realitzar una inspecció en el comerç, on els agents van trobar 100 terminals mòbils d'última generació, 60 ordinadors portàtils i nombroses tabletas digitals, dels quals els encarregats de l'establiment no van poder demostrar la seva legítima procedència, Es va procedir a imputar al propietari i emprat tots dos de nacionalitat búlgara per un suposat delicte d'encobriment.

El valor dels efectes intervinguts supera el seu els 60.000 €.