Palmer assisteix a la inauguració de la nova seu de Projecte Home Balears

Palmer, amb la Reina Sofia, Català i la resta d'autoritats

19/08/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda a la inauguració de la nova seu de Projecte Home Balears, situada al Polígon de Són Morro a Palma, i que ha comptat amb la presència de la Reina Sofia.

L'entitat dedicada a l'atenció i rehabilitació de persones drogodependientes ha aprofitat l'acte per celebrar com cada estiu el XXVIII aniversari de fundació. La construcció de la nova seu permetrà incrementar de 482 a 600 les persones ateses diàriament en règim ambulatori.

La Reina Sofia col·labora habitualment en les iniciatives de Projecte Home a les Illes, i és la segona ocasió que acudeix al que avui és la nova seu, ja que en l'estiu de 2012 va assistir a la celebració del XXV aniversari de l'organització que es va celebrar en el mateix lloc amb la instal·lació encara per construir.

A l'acte han acudit les principals autoritats d'Illes Balears encapçalades per la presidenta Armengol, la pròpia delegada del Govern i el comandant general de Balears, Fernando Aznar Lladre de Guevara, entre uns altres.