La delegada del Govern rep al director provincial de la TGSS, Antoni Comas, davant la seva propera jubilació

*Palmer i Comes, en el despatx de la delegada

28/08/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha rebut aquest matí en audiència a el director provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social a les Illes, Antoni Comas, que es jubila en els propers dies després de 50 anys de vida laboral dedicada, en gran part, a la funció pública.

Comas ha exercit la major part de la seva carrera professional al món laboral, des que es presentés a unes oposicions al Servei de Mutualisme Laboral amb amb prou feines 20 anys. La setmana que ve posa fi a cinc dècades lligades a l'Administració, les últimes dues al capdavant de la Tresoreria General de la Seguretat Social d'Illes Balears.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa i en Filosofia i Lletres, secció historia, per la Universitat dels Illes Balears (UIB), Antoni Comas va entrar en 1965 en el Servei de Mutualisme Laboral. Després de diverses oposicions en 1979 va accedir a la categoria de cap superior de l'Administració. Ha ostentat els càrrecs de sotsdirector provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, secretari de la Delegació Provincial del Mutualisme Laboral i secretari de la Comissió Tècnica Qualificadora de Balears. Des de 1996 era director de la Tresoreria General. També és autor de diversos llibres, tots amb la temàtica de la Seguretat Social, com a Lliçons de la Seguretat Social i el Topall màxim de les pensions en el sistema de la Seguretat Social.

Teresa Palmer l'ha desitjat tota la sort del món en la nova etapa de la seva vida que inicia ara.