La Guàrdia Civil esclareix 12 robatoris comesos en domicilis d'Artà amb la detenció del presumpte autor dels mateixos

06/09/2015

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 42 anys d'edat, nacionalitat espanyola i veí d'Artà, com a presumpte autor d'un delicte continuat de robatori amb força.

Després de tenir coneixement de la comissió de diversos robatoris en establiments comercials i habitatges del casc urbà de la localitat d'Artà, comesos principalment en horari nocturn i en tots ells amb el mateix modus operandi, en els quals sostreien joies i diners en efectiu. Agents de la Guàrdia Civil d'aquesta localitat van iniciar una recerca amb la finalitat d'esclarir els il·lícits.

Els esbrinaments es van centrar en una persona resident a Artà toxicòman i amb nombrosos antecedents policials, així com diverses detencions per fets similars.

De les gestions realitzades pels investigadors es va esbrinar que l'encartado havia venut en un establiment de compravenda de materials preciosos de Manacor diverses peces de joieria, que més tard van poder ser identificades com sostretes en varis dels robatoris comesos i culpables en aquesta recerca.

Algunes de les joies recuperades, han estat reconegudes pels seus propietaris i retornades als mateixos.