La Guàrdia Civil duu a terme un operatiu especial a les zones d'oci de Sant Antoni i Sant Josep (Eivissa)

09/09/2015

El dispositiu es va realitzar durant tota la setmana passada i ha estat dirigit per agents de Mallorca especialistes en Seguretat Ciutadana i matèria fiscal / S'han confeccionat nombroses actes d'infracció per diferents motius


La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni han dut a terme durant la setmana passada un dispositiu especial, dirigit principalment a la seguretat ciutadana a les zones d'oci dels municipis eivissencs de Sant Antoni i Sant Josep.

Els serveis els han dirigit components de la Guàrdia Civil desplaçats des de Mallorca, especialistes en Seguretat Ciutadana i matèria fiscal, recolzats per agents de la Guàrdia Civil d'Eivissa i la Policia Local de Sant Antoni en l'àmbit del seu municipi. En aquest van realitzar nombroses identificacions de persones, confeccionant un total de 21 acta-denuncies per tinença o consum de drogues en la via pública i 2 denúncies per portar armes prohibides.

S'han intervingut 1.100 productes falsificats que estaven sent oferts en venda ambulant. 734 productes d'alimentació s'han confiscat per mancar d'etiquetatge en qualsevol dels idiomes de la comunitat, o estar caducats. Agents de la Policia Local van confeccionar 26 actes per incompliment de les ordenances municipals.

Durant els serveis realitzats es va detenir a un home de nacionalitat senegalesa per cometre un presumpte delicte de tràfic de drogues, portava al moment de la detenció 8 bolsitas amb marihuana i 30 pastilles de MDMA.