Nadal assegura que un impost com l'ecotaxa "danya la competitivitat del sector turístic de Balears"

Palmer, Planas, Nadal i De Benito, després de la xerra-col·loqui

22/09/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a la conferencia-col·loqui a càrrec del director de l'Oficina Econòmica del President del Govern d'Espanya, Álvaro Nadal, a la seu de la FEHM


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a la conferencia-col·loqui a càrrec del director de l'Oficina Econòmica del President del Govern d'Espanya, Álvaro Nadal, sota el títol Recuperació i futur de l'economia espanyola.

La cita ha tingut lloc a la seu la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), a la qual han acudit una nodrida representació del sector hoteler de la Illa, encapçalat per la presidenta de la FEHM, Inmaculada de Benito, qui ha presentat a Nadal. Entre els assistents també es trobava la presidenta de la CAEB, Carmen Planas.

El director de l'Oficina Econòmica del President del Govern ha assegurat que Balears ha liderat en gran mesurada la recuperació gràcies a la fortalesa del sector turístic i a l'afany dels empresaris per innovar i incrementar la qualitat.

Després de la conferència i explicació del canvi de tendència de l'economia espanyola i la recuperació iniciada en 2014, Nadal ha defensat que l'ecotaxa que pretén implantar el Govern balear "és una decisió poc encertada perquè va en contra de la competitivitat del sector turístic de Balears" enfront d'altres destinacions, i aquest dany "es paga en ocupacions, salaris dels treballadors i clients".