La Policia Nacional deté als autors de múltiples robatoris amb força en establiments comercials del centre de Palma

23/09/2015

Els detinguts usaven la força per violentar els accessos als centres comercials, en portes i finestres / Els robatoris els cometien tant de dia com de nit


La Policia Nacional ha procedit a la detenció de 2 persones com a presumptes autors d'un total de fins a 8 robatoris amb força en establiments comercials de la zona centro de la localitat de Palma, concretament de les zones de Jaime III, Santa Catalina, Cort i Jaume Vidal Alcover.

Els detinguts són dos homes, tots dos espanyols de 36 i 40 anys d'edat respectivament, explicant tots dos amb múltiples antecedents policials per fets similars.

La recerca es va iniciar a principis del mes de setembre de l'any en curs quan es va detectar una gran onada de robatoris a les zones esmentades, fets que es cometien tant en horari diürn com a nocturn, sent sempre coincident el modus operandi dels autors posat que els mateixos empraven gran violència envers això violentar les portes i finestres d'accés als establiments per poder accedir als mateixos i apoderar-se principalment dels diners de les caixes registradores.

Ràpidament es va seguir la pista a un dels presumptes autors sent el mateix capturat el dimecres dia 16 i procedint a la detenció del seu consort en el dia d'ahir. A un dels detinguts a més dels robatoris amb força se li imputen els delictes d'estafa i falsedat documental.

En la denominada 'Operació BARRIO' que ha estat duta a terme pel Grup de Robatoris s'han esclarit un total de 8 robatoris amb força, continuant oberta sense descartar noves detencions.