La Guàrdia Civil deté a un atracador d'una benzinera i un supermercat a Figueretes (Eivissa)

Imatge d'un dels atracaments

10/11/2015

Després de muntar un dispositiu de vigilància se li va detenir quan anava a pujar al seu vehicle


La Guàrdia Civil de Sant Antoni va procedir el passat dissabte a la detenció d'un home de 51 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

La nit del passat 2 de novembre es va produir un intent de robatori en una benzinera del polígon de Montecristo, en el qual l'atracador anava amb la cara coberta per un passamuntanyes o similar i armat amb un ganivet de grans dimensions. L'empleat en adonar-se del fet es va posar a resguard del delinqüent i va avisar a un altre client que arribava en aquest moment, per la qual cosa el lladre va fugir del lloc sense cometre l'il·lícit.

Posteriorment el passat 4 d'aquest mes el mateix individu es va dirigir a un supermercat de la localitat de Jesús on cobrint-se la cara amb una borsa i amb un tornavís va amenaçar a la caixera i a una clienta, aconseguint sostreure prop de dos-cents euros.

Per això agents de la Guàrdia Civil van iniciar una recerca en la qual van localitzar una furgoneta de color gris estacionada en un carrer de la localitat de Figueretes, furgoneta que havia emprat en ambdues ocasions per donar-se a la fugida. Després de muntar un dispositiu policial sobre la mateixa se li va aconseguir detenir al moment en què es disposava a utilitzar novament el vehicle.